CAFE SPONTANE pop-up cafe in studio sarphaat

POP-UP EASTER BRUNCH CAFE SPONTANE

CAFE SPONTANE

SUNDAY EASTER BRUCH

Café Spontane houdt ervan om mensen bij elkaar te brengen en samen te genieten van een mooie maaltijd. Om dit te bereiken organiseren zij verschillende events waarbij de focus ligt op het met liefde bereiden van speciale maaltijden gemaakt met lokale en seizoen ingrediënten. Cafe Spontane doet dit het liefst in onconventionele locaties in Amsterdam. Soms zijn de events lang van te voren gepland, maar vaak vinden deze ook lastminute en spontaan plaats! Op een mooie dag in het park, een diner op een speciale plek of een knusse zondagse brunch. Zoals aankomende zondag met een Easter Brunch! Elke editie brengt weer iets nieuws en is een fantastische ervaring, waarbij je niet alleen je buikje heerlijk vult maar ook je speciale momenten verzameling in je geheugen aanvult, met mooie gesprekken en inspiratie.

Café Spontane is een initiatief van Martina Bianchini (cook) en Fanny Olsthoorn (designer).

Klinkt dit niet geweldig? En heb je nog geen plannen voor Paaszondag? Voor meer info en aanmelden voor deze Easter Brunch kun je mailen naar hello@cafespontane.nl of even kijken op : klik hier

DATUM | ZO 16 APRIL 2017
TIJD | 11.00-14.00
LOCATIE | STUDIO SARPHAAT, Sarphatipark 116, Amsterdam

You may also like