POP UP AMSTERDAM DE PIJP FACEMASKS

POP-UP | MONDKAPJES

POP-UP | MONDKAPJES

Een mondkapjes pop-up, waarom? Omdat ze op steeds meer plekken verplicht zijn, zoals in het openbaar vervoer. Mondkapjes die eenmalig te gebruiken zijn, zijn belastend voor het milieu. Er zijn super veel leuke initiatieven gestart door individuele creatieven, maar ook grotere merken. Om deze initiatieven een platvorm te geven en zo op een plek te bundelen zodat de klant verschillende keuzes heeft. Want als het dan toch moet, misschien dan maar op een leuke manier zo’n mondkapje dragen!

In het weekend van 20 & 21 juni is er daarom een mondkapjes pop-up in Studio Sarphaat in de Pijp in Amsterdam.
Tijdens de pop-up verkopen verschillende creatieven hun mondkapjes. Allen speciaal vanwege het design, de materialen of de printjes. Ook wordt er door verschillende merken gewerkt met restmaterialen en mondkapjes gedoneerd aan goede doelen.

Wie komen er precies?

Berdine | Masque Amsterdam | Studio MAQAM | Facemasks.Amsterdam | Snurk | Safe and Stylisch Mondkapjes | Masks by Mikki

DATUM | ZAT 20 & ZO 21 JUNI 2018
TIJD | 11.00-17.00 & 12.00-17.00
LOCATIE | STUDIO SARPHAAT, Sarphatipark 116, Amsterdam

You may also like