FONQ pop-up gift shop in Studio Sarphaat

POP-UP SHOP FONQ

FONQ POP-UP GIFT STORE 

Mooie cadeaus, gezellige workshops, veel gadgets, andere leuke lifestyle items en heel veel inspiratie voor de feestdagen: het is allemaal te vinden in de fonQ pop-up gift store in Amsterdam. Hét perfecte ‘adres’ dus voor al je inkopen voor de feestdagen. Speciaal voor de feestdagen opent fonQ een échte fysieke winkel in Amsterdam.

Kom langs en vind jouw mooi. Voor jezelf óf voor een ander. Wil je niks missen? Meld je dan hier aan en blijf op de hoogte van alles wat zich in de pop-up gift store afspeelt. #fonQpopup

Van 28 november tot en met 24 december is de pop-up gift store te vinden aan het Sarphatipark in de gezellige Amsterdamse Pijp bij Studio Sarphaat. Ook perfect dus voor al je last minute kerstinkopen.

De pop-up shop in amsterdam is zeven dagen per week geopend en in de weekenden worden er verschillende leuke workshops georganiseerd. Van foodfotografie (handig voor de mooiste Instagram kiekjes tijdens het kerstdiner) tot gift wrapping en wijnproeverijen. Klinkt gezellig en als de perfecte pop-up store om in de stemming voor de feestdagen te komen!

Voor meer informatie kijk hier

DATUM | MA 28 NOVEMBER T/M 24 DECEMBER 2016

OPENINGTIJDEN:

 Ma t/m wo | 11:00 tot 19:00 uur
Donderdag | 11:00 tot 20:00 uur
Vr t/m za | 10:00 tot 19:00 uur
Zondag | 12:00 tot 18:00 uur

LOCATIE | STUDIO SARPHAAT, Sarphatipark 116, Amsterdam

GOED OM TE WETEN: Je kunt alleen met PIN betalen

AFTERMOVIE:

You may also like