INSTAGRAM workshop in Studio Sarphaat

INSTAGRAM WORKSHOP 22 SEPT 2016

INSTAGRAM WORKSHOP

INSTAGRAM INSPIRATIE DAG

Onder andere door de komst van Instagram en de smartphone is de standaard van zelfgemaakt beeld op sociale media enorm omhoog gegaan. En Instagram wordt steeds populairder om in te zetten. Sommige bedrijven hebben niet eens meer een website meer, maar alleen een Instagram-pagina, gekoppeld aan andere sociale media.

Maar nu vraag je je vast af: hoe maak ik zelf van die supermooie foto’s? Dat is te leren met een aantal technieken en stijlen, en ook met een paar handige apps. Dit kun je leren tijdens de Workshop Creatieve Fotostyling. Deze workshop geeft Anuschka van Hipaholic samen met Katja van Familie van i  op 22 september in Amsterdam.

Je leert o.a. hoe je fotografeert met Flatlay- en Display-technieken. De Flatlay is een van de populairste composities op Instagram. Je kent ze misschien wel: de foto’s die gemaakt zijn van bovenaf van mooie composities. Display Styling wordt ook vaak toegepast: dit is een groepje van voorwerpen gestyled op een plank of kast.

Heb je hier ook zin in? Voor meer info en aanmelden: klik hier

DATUM | DO 22 SEPTEMBER 2016
TIJD | 09.30-16.30
LOCATIE | STUDIO SARPHAAT, Sarphatipark 116, Amsterdam

You may also like