IAMYOU pop-up expositie in Studio Sarphaat

POP-UP EXPOSTIE – IAMYOU

EXPOSITIE IAMYOU

Creativity is Key

Een mooi initiatief van de zusjes Jens. Een expositie van kunstwerken gemaakt door de vluchtelingen die momenteel in Ritsona Refugee Camp verblijven. Rozemarijn en Annelotte hebben een tijd met de vluchtelingen  van dit kamp doorgebracht tijdens hun vrijwilligers werk voor de organisatie IAMYOU. Kleine momentjes van mens zijn en blijheid konden ze de vluchtelingen geven door met ze te praten, daar te zijn en de mogelijkheid tot creatief zijn te realiseren. Tijdens verschillende art-workshops werden indrukwekkende en mooie stukken gerealiseerd. Tijdens de expositie kunnen deze stukken worden bekeken, alsmede een fotoverslag en zullen Rozemarijn en Annelotte hun verhaal delen. Een manier om awareness te creĆ«ren en geld op te halen om terug te geven aan de vluchtelingen.

 

DATUM | ZA 13 AUG 2016
TIJD | 17.00-19.00
LOCATIE | STUDIO SARPHAAT, Sarphatipark 116, Amsterdam

 

www.IAMYOU.se

You may also like