workshop mindfulness.in

WORKSHOP MINDFULNESS

Mindfulness, je hebt het woord vast wel eens voorbij horen komen. Maar wat houdt het nou eigenlijk precies in?

Dinsdagavond 8 maart start Marnix van Rossum (trainer | coach bij www.mindfulness.in) een 9 weken durende training.

Marnix studeerde in 2009 af op een onderzoek naar de effecten van Mindfulness-meditatie en woonde de bijna 4 jaar onafgebroken in meditatiecentra en kloosters in o.a. Birma, Thailand, Maleisië, India en Nepal. Hij is nu in Nederland en werkt momenteel, naast het geven van workshops en trainingen, aan twee boeken in samenwerking bwitz publishing.

Met mindfulness als basis zal gewerkt worden naar een diepere ontdekkingstocht van onze binnenwereld, het omvormen en loslaten van oude gevoelens en gedachtes, waarbij we ook contact zoeken met onze intuïtie en visie voor de toekomst. Verschillende meditatiemethodieken worden hiervoor gebruikt. Mindfulness, dynamisch, energetisch, visualisatie, meditatie en dialoog.

Wat is mindfulness oorspronkelijk? Wat is de werking van al die spirituele methodes en hoe kun je jezelf ermee helpen?

Marnix zegt over deze training “De kennis is er, leuke filmpjes, sheets en oefeningen, maar voor mij is het ook een ontdekkingstocht. Kan ik anderen helpen ervaren wat ik zelf heb ervaren?”

“De benadering van MINDFULNESS.IN is lichaam, geest en energetisch. Onze cultuur is erg ‘extern’ gericht. Te weinig aandacht voor onze binnenwereld maakt dat we ons zelf soms voorbij streven. Dat er psychische klachten ontstaan of dat we niet meer weten hoe we ons oriënteren in het leven. Meditatie is een middel om jezelf reflectief te leren kennen en te zorgen voor een positieve psychologische ontwikkeling.”

Wil je meer informatie, stuur dan een mail naar info@mindfulness.in. Plekken zijn beperkt maar bij veel animo zal er binnenkort een nieuwe reeks worden georganiseerd.

 

START: DINSDAG 08 MAART 2016

TIJD: 19.30 – 21.30 UUR

LOCATIE: STUDIO SARPHAAT, Sarphatipark 116 te Amsterdam

MEER INFO: WWW.MINDFULNESS.IN / INFO@MINDFULNESS.IN

 

You may also like