workshop inleiding mindfulness

INLEIDING MINDFULNESS

Goede voornemens voor 2016? Meer concentratie, overzicht en geluk? Dan is deze inleiding in mindfulness misschien wel iets voor jou!

Maandagavond 25 januari verzorgt Marnix van Rossum (trainer | coach bij www.mindfulness.in) een 2 uur durende inleiding in mindfulness.

Mindfulness betekent: je bewust zijn van wat er allemaal gebeurt. En in contact zijn met wat je daar dan bij ervaart. Een simpel voorbeeld: Je drinkt bijvoorbeeld bewust een kop thee, voelt de warmte van het theekopje en bent je bewust van de geur en de smaak van de thee. Dat is dan mindful theedrinken.

De benadering van MINDFULNESS.in is lichaam, geest en energetisch. Onze cultuur is erg ‘extern’ gericht. Te weinig aandacht voor onze binnenwereld maakt dat we ons zelf soms voorbij streven. Dat er psychische klachten ontstaan of dat we niet meer weten hoe we ons oriënteren in het leven.

Meditatie is een middel om jezelf reflectief te leren kennen en te zorgen voor een positieve psychologische ontwikkeling.

Wil je erbij zijn, stuur dan een mail naar info@mindfulness.in om je plekje te bevestigen!

Mocht je na deze inleiding geïnteresseerd zijn in meer, dan start er in februari ook een cursus van 9 avonden. Hierover volgt later meer informatie.

 

DATUM: MAANDAG 25 JANUARI 2016

TIJD: 19.30 – 22.30 UUR

LOCATIE: STUDIO SARPHAAT, Sarphatipark 116 te Amsterdam

KOSTEN: 15 EURO

 

You may also like