workshop ruimte amsterdam studio sarphaat

SEO WORKSHOP – THE SMART AND SEXY WAY 19 FEBRUARI 2018

SEO WORKSHOP

THE SMART AND SEXY WAY

Heb je geen idee waar je moet beginnen met SEO? Vind je SEO maar ingewikkeld? En SEO the Smart & Sexy way? Yeah right!

Het kan écht! In slechts één avond leert Marjet van BureauBold tijdens deze SEO workshop je wat SEO precies is, hoe het werkt en hoe je het slimste kunt omgaan met SEO voor jouw website. Na de cursus krijg je een bondige SEO handleiding met de belangrijkste informatie over hoe je in Google beter kan worden gevonden.

De avond is geschikt voor iedereen die wil leren hoe SEO werkt (ook al heb je nog geen website): bloggers, marketing- en communicatiemedewerkers, ondernemers en webshop-eigenaren!

 

 *Ervaringen van deelnemers die jou voor zijn gegaan:

___________

“De cursus-avond in Amsterdam was voor mij heel verhelderend en leerzaam. Met goede to-the-point aanwijzingen, heldere voorbeelden en een zorgvuldige voorbereiding van Marjet had de cursus op maat gesneden karakter. Tips and tricks voor individuele deelnemers die toch voor iedereen weer leerzaam en toepasbaar waren. Met een stapeltje visitekaartjes en een hoop inspirerende ideeën was het voor mij een heel geslaagde avond!”

Florentine Verheijden

Trade marketeer Happinez, Psychologie Magazine & Yoga Magazine / freelancer cultural marketing & communications, WPG Media

___________

“De SEO-cursus van Marjet kan ik aanraden aan elke blogger. Aan de hand van voorbeelden met mijn eigen website en die van andere cursisten, liet ze zien welke stappen we kunnen ondernemen om beter vindbaar te zijn. Het was een interessante en leerzame avond waardoor ik nu anders naar SEO kijk. Binnenkort neem ik nog een keer contact met je op om mijn blog een keer helemaal SEO proof te laten maken.”

Manon Laarhoven

JustbyManon

 Heb je hier ook zin in deze SEO workshop? Voor meer info en aanmelden: klik hier

 

DATUM | MA 19 FEBRUARI 2018
TIJD | 19.00-22.00
LOCATIE | STUDIO SARPHAAT, Sarphatipark 116, Amsterdam

You may also like